Saulėtoji pakrantė

Saulėtas Krantas – didžiausias ir pigiausias kurortinių kompleksų Juodosios jūros pakrantėje. Čia nėra nuolatinių vietos gyventojų. Paplūdimio juosta tęsiasi apie 9 km, smėlis – smulkus, aukso spalvos, amžiams bėgant vietomis susiformavo kopos. 

modtext_4f20014575c04_b1

Tai ideali poilsiavietė norintiems ne tik pailsėti, bet ir papramogauti. Daugiau nei 300 restoranų bei tavernų, siūlančių folklorines programas, užeigos, kavinės, dieniniai ir naktiniai klubai, barai–varjetė, kazino ir diskotekos – visa tai skirta turistams, jų gerai nuotaikai palaikyti ir leisti mėgautis kulinarijos šedevrais, atskleisti įvairių šalių virtuvės paslaptis. Saulėtasis Krantas siūlo visavertį poilsį ir daug įspūdžių kiekvienam, kuris nori pamiršti kasdienius darbus bei nuobodulį.

Kurorte puikiai suderinti ir tingus poilsis ir pramogos. Kiekvieno poreikiai bei atostogų lūkesčiai bus patenkinti.

modtext_4f200165019ca_b2

Nuomoju 1 ar 2 kambarių apartamentus Bulgarijos “Sunny Beach“ kurorte esančiame centrinėje miesto dalyje netoli jūros. Einant pagrindine gatve nuo tilto Central Plaza viesbutyje. Apartamentai yra su visais baldais, yra visa reikalinga buitine technika, kondicionierius, kabelinė TV, spartus WI FI internetas, liftas, kieme yra baseinas, patogūs gultai, baras, 24 h saugoma teritorija ir automobilių stovėjimo aikštelė (nemokama). Kompleksas yra ramioje vietoje, parduotuvės, barai, turgus yra visai šalia. Dviejų kambarių apartamentas yra pirmame aukšte su didele lauko terasa prie baseino, jame gali gyventi 5 žmonės – 50 EUR. Vieno kambario butas yra 5 aukšte su balkonu, jame gali gyventi 3 žmonės – 30 EUR.

Keliaujant su savo mašina atstumas yra ~2000 km. visą informaciją suteiksiu.

Skrendant lėktuvu Burgo oro uostas – 25 km. Varnos oro uostas – 90 km. Susisiekimas autobusu vykstant iš oro uosto kas valandą.

Parašykite komentarą